Tømrer Odsherred – JP tømrerfirmaet, døre, vinduer, tagarbejde, tømrerarbejde odshererd, tømre

Døre og vinduer

Trænger dit hus eller sommerhus til nye døre og vinduer? Så lad os hjælpe dig!

Hos Johansen & Pedersen er vi eksperter i renovering af sommerhuse. Vi har skiftet et væld af døre og vinduer i sommerhuse i Odsherred og skifter også gerne dine. Har du brug for hjælp til andre renoverings- eller tømreropgaver, er vi naturligvis også behjælpelige med dét.

Som din lokale tømrer i Odsherred kan vi hurtigt og nemt hjælpe dig, hvis du står med en større eller mindre tømreropgave, som du har brug for hjælp til, hvad end det drejer sig om udskiftning af døre og vinduer, opførsel af terrasse, reparation af tagkonstruktion, montering af nyt køkken eller noget helt andet.

Hos Johansen & Pedersen har vi skiftet mange døre og vinduer på huse- og sommerhuse i Odsherred og omegn gennem årene. Vi tør derfor godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til renovering af sommerhuse. Vi kan derfor tilbyde dig grundig og kompetent rådgivning og vejledning i valg af materialer til dine nye døre og vinduer, så du får den helt rigtige løsning til lige præcis dit sommerhus. Vi kender markedet, produkterne og ikke mindst faldgruberne og kan således tilbyde dig topprofessionel vejledning.

Skriv eller ring til os allerede i dag, så kommer vi ud til dig og måler op og tager en snak om, hvilke ønsker du har til dine nye døre og vinduer. Efterfølgende præsenterer vi de muligheder, der er på markedet, og udarbejder et helt gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Se vores referencer for at få et bedre kendskab til vores tidligere byggerier og tømreropgaver.

Tømrer, bygherre & hovedentreprenør i Odsherred. Vi har respekt for godt håndværk. Kontakt os allerede i dag, vi står klar til rådgivning, hjælp og en uforpligtende samtale om netop dit byggeprojekt

Nye døre og vinduer er altid en god investering

Kontakt os allerede i dag, vi står klar til rådgivning, hjælp og en uforpligtende samtale om netop dit byggeprojekt

Nye døre og vinduer er stort set altid en god investering. Det gælder uanset om der er tale om et sommerhus eller en almindelig helårsbolig. Udover at give betydelige årlige energibesparelser, tilfører nye døre og vinduer også en merværdi til ejendommen og gør den mere attraktiv på markedet. Der er med andre ord mange gode grunde til at investere i nye døre og vinduer.

Nye vinduer

Mange sommerhuse er udstyret med ældre vinduer, som ikke just er de mest energieffektive. Ved at skifte til nye og mere energieffektive vinduer, kan du reducere varmetabet om vinteren og holde sommerhuset køligt om sommeren.

Det betyder færre udgifter på opvarmning/køling. Derudover vil du også ofte opleve en bedre komfort inde i sommerhuset ved bl.a. at minimere træk.

Hvis du ønsker at reducere støjen i dit sommerhus, kan du desuden vælge at skifte til moderne støjreducerende vinduer, som har en bedre lydisolering mod udefrakommende støj. Du har også mulighed for at vælge nogle vinduer, som er lavet af materialer, der stort set er vedligeholdelsesfrie og som bedre kan modstå vejr og vind. Dermed slipper du for løbende reparationer og hyppig maling.

I mange tilfælde vil det også være muligt for os at montere vinduer, der har et større glasareal, så du kan optimere det naturlige lys i dit sommerhuse og fremhæve udsigten. Som lokal tømrer fra Odsherred ved vi, at der er masser af flotte områder, som fortjener den bedst mulige visning. At vælge vinduer med større glasareal kan virkelig transformere oplevelsen af dit sommerhus, og både gøre rummene mere indbydende og lysere, samt give dig mulighed for at nyde din naturskønne placering.

Når vi skifter vinduer i sommerhuse, tager vi selvfølgelig altid hensyn til sommerhusets oprindelige stil og udtryk, så dit sommerhus bevarer sin charme og autenticitet. Sammen finder vi den bedste løsning, så du får nogle moderne vinduer, uden at der bliver gået på kompromis med sommerhusets æstetik.

Nye døre

Fordelene ved at skifte til nye døre i dit sommerhus, er grundlæggende de samme som ved vinduer.

Du opnår en bedre energieffektivitet og har mulighed for at vælge nye og moderne løsninger, som kan forbedre støjreduktionen og mindske vedligeholdelsesbehovet.

Det kan også være, at du blot ønsker at give dit hus eller sommerhus et frisk pift eller et nyt udtryk. Her kan vi hjælpe dig med at finde nogle døre, som passer godt til dit hus, og som samtidig opfylder de funktionelle ønsker og behov, du har.

Lad og stå for monteringen af dine nye døre og vinduer

Det kan være fristende selv at begive sig i kast med at montere nye døre og vinduer i huset. Men det kan også være risikofyldt.

Vi ser desværre ofte fejlagtig opmåling, brud på materialer og løse rammer. Hvis du ikke monterer korrekt, risikerer du desuden, at garantien frafalder. Så selvom du måske sparer nogle penge i første omgang, kan fejl i monteringen blive dyrt på sigt.

Lad i stedet os som professionelle tømrer stå for udskiftningen – så er du garanteret en 100% korrekt montering og et perfekt resultat. Når vi har fundet de rette vinduer og døre til dit sommerhus, udfører vi udskiftningen hurtigt og effektivt, så du kan nyde dit nye, opdaterede sommerhus uden forstyrrelser.