Tømrer Odsherred – JP tømrerfirmaet, døre, vinduer, tagarbejde, tømrerarbejde odshererd, tømre

Nybyg af sommerhus

Drømmer du om et nybygget sommerhus i Odsherred? Så er det Tømrerfirmaet Johansen & Pedersen du skal have fat i.

Vi er nemlig eksperter i nybyg af sommerhuse i Odsherred, hvor vi selv har til huse. Vi kender derfor området ud og ind og har et indgående kendskab til lokale byggeforhold- og reglementer, hvilket gør os til det helt oplagte valg, når det gælder nybyg af sommerhus i Odsherred. Vi kan hjælpe dig uanset om der er tale om en helt ny byggegrund eller om du allerede har et eksisterende sommerhus, som skal rives ned, for at gøre plads til et nyt.

Foruden nybyg af sommerhuse i Odsherred tilbyder vi også tilbygning og udbygning, opførsel af anneks, garage og meget andet. Vi kan også være behjælpelige med større og mindre renoveringer. Vi tilbyder kort sagt alt inden for tømrerfaget, hvor vi har specialiseret os i opgaver på sommerhuse.

Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde din sommerhusdrøm. Vi glæder os til at høre mere om dit projekt og til at samarbejde med dig!

Mange års erfaring med nybyg af sommerhuse i Odsherred

Drømmer du om et nybygget sommerhus i Odsherred, men er ikke helt sikker på, hvordan drømmen skal realiseres?

Så lad os hjælpe dig! Vi har mange års erfaring med nybyg af sommerhuse i netop Odsherred. Vi kan derfor rådgive og vejlede dig, så du får den en løsning, der bedst imødekommer dine drømme, ønsker og budget.

At bygge et nyt sommerhus er en stor beslutning. Der er mange beslutninger, der skal træffes, og forhold, der skal overvejes. Derfor er det ikke desto mindre vigtigt, at du har en samarbejdspartner, du stoler på, og som har den fornødne erfaring og ekspertise, der skal til, for at sikre et gnidnings- og problemfrit forløb. Og det har vi hos Johansen & Pedersen.

Vi er med dig som din tætte samarbejdspartner gennem hele forløbet. Lige fra den første kontakt, til sommerhuset er helt færdigbygget og klar til brug.

Som et lokalt tømrerfirma i Odsherred, vægter vi det tætte samarbejde og den nære relation til vores kunder højt. Særligt når det gælder større projekter, som fx nybyg af sommerhus. Det er nemlig helt afgørende for os, at du er tryg gennem hele forløbet og at det endelig resultat bliver præcis, som du havde forestillet dig det.

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere tilbyder vi byggeentrepriser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvor dine ønsker og forventninger altid er i fokus.

Nybyg af sommerhus i Odsherred efter dine ønsker

Hos Johansen & Pedersen har vi erfaring med nybyggerier i alle afskygninger. Vi kan derfor hjælpe dig med nybyg af sommerhus uanset hvilken type og stilart, du ønsker dit nye sommerhus skal opføres i.

Som tømrer sætter vi en ære i at bevare det gode, traditionelle håndværk, så du får altid et resultat i høj kvalitet, når du vælger os. Alle vores tømrer er veluddannede og erfarne, og har erfaringer med mange forskellige materialer, stilarter og designs. Vi har set og arbejdet med det meste, og kan således også tilbyde dig kyndig og professionel rådgivning. Du er kort sagt altid i trygge hænder, når du vælger os til at stå for dit nybyggeri.

Ønsker du et erfarent, professionelt og ikke mindst lokalt tømrerfirma til at hjælpe dig med dit nybyggeri, er vi derfor det helt oplagte valg.

Hos Johansen & Pedersen er vi hele Nordvestsjællands foretrukne håndværker til sommerhuse. Vi er selv beliggende i Odsherred, og kan derfor hurtigt og nemt komme ud til dig, hvis vi skal renovere dit sommerhus, lave en tilbygning – eller opføre et helt nyt.

Nybyg af sommerhus – derfor skal du vælge os

– RESPEKT FOR GODT HÅNDVÆRK

Kontakt os allerede i dag, vi står klar til rådgivning, hjælp og en uforpligtende samtale om netop dit byggeprojekt

Der er flere gode grunde til, at du skal vælge lige netop os, til at realisere din sommerhusdrøm.

Først og fremmest så får du en lokalkendt håndværker, som kender området ud og ind og som har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, som har den samme høje kvalitet, som vi har. Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv. Sammen kan vi løfte enhver opgave og skabe lige præcis det sommerhus, du drømmer om.

Derudover får du altid en skræddersyet løsning, når du vælger os. Ingen kunder er ens, så hos os er der ingen standardiserede løsninger.

Når du vælger os, får du desuden en tæt samarbejds- og sparringspartner, som vægter det tætte, gennemsigtige og gode samarbejde højt. Vi tror nemlig på, at gennemsigtighed og ærlig kommunikation, er nøgle til et succesfuldt projekt, og at det er sådan, vi sammen skaber de bedste resultater. Derfor kan du forvente løbende at blive orienteret og involveret i de beslutninger, der træffes, så du altid ved, hvor vi er i processen.

Er du klar? For det er vi! Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi sammen skaber lige præcis dit drømme-sommehus!