Tømrer Odsherred – JP tømrerfirmaet, døre, vinduer, tagarbejde, tømrerarbejde odshererd, tømre

Tømrer Rørvig

Ved tømrermester Johansen & Pedersen

Bedste pris

Vi giver konkurrencedygtige priser på kvalitetsarbejde

Overholder aftaler

Vi overholder vores aftaler - Hos Johansen & Pedersen er du i trygge hænder.

Kunderne siger

Vi har mange glade kunder - Læs hvad kunderne siger her

Tømrer Rørvig - Vi garanterer service i verdensklasse

Hos Johansen & Pedersen er vi din lokale tømrer i Rørvig. Vi har til huse midt på Odsherred på Gammelgårdsvej 13, 4500 Nykøbing Sjælland og dækker derfor hele Odsherred. Uanset om du har brug for en tømrer i Rørvig, Asnæs, Vig, Høvre, Nørre Asmindrup, Nykøbing Sjælland, Højby eller en af de mange andre byer på Odsherred, kan vi hjælpe dig. Vi kører desuden også i det øvrige Nordvestsjælland.

Hos Johansen & Pedersen er vi specialister i tømrerarbejde på huse og sommerhuse, hvor vi laver alt fra smukke træterrasser til robuste tagkonstruktioner, isolering, gulvlægning, opsætning af køkkener, opførsel af tilbygninger, ombygninger, vindues- og dørudskiftning, opbygning af vægge og skillevægge, montering af trapper, opførsel af skure, garager og carporte, diverse reparationer og meget, meget mere. Vi kan kort sagt hjælpe med alt inden for tømrerfaget. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger efter lige præcis dine behov og ønsker.

Uanset om du blot står med en lille udfordring, fx en mindre reparation, eller skal have hjælp til et større projekt, står vi klar til at hjælpe dig. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Selvom vi har specialiseret os i tømrerarbejde på sommerhuse, hjælper vi naturligvis også gerne både private boligejere samt erhvervsvirksomheder i Odsherred og omegn.

Kontakt os allerede i dag os lad og tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave eller projekt. Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Pålidelig og loyal

Har du brug for en professionel tømrer i Rørvig, til at hjælpe dig med en renovering, reparation eller tilbygning på dit sommerhus, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Johansen & Pedersen har vi nemlig mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde på sommerhuse.

Kompromisløs kvalitet

Vi har fokus på det gode håndværk og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alt bliver lavet præcis efter dine ønsker – hos os får du ingen standardiserede løsninger, men derimod altid skræddersyede løsninger efter dine behov. Vi ved, hvad der skal til, for at lave gode, flotte og holdbare løsninger på huse og sommerhuse.

Højt serviceniveau

Med vores mangeårige erfaring inden for renoveringer af sommerhuse, byder vi desuden gerne ind med løsningsforslag og idéer, så du får den bedst mulige løsning på din udfordring/projekt.

TØMRERMESTER & HOVEDENTREPRENØR I RØRVIG

– RESPEKT FOR GODT HÅNDVÆRK

Kontakt os allerede i dag, vi står klar til rådgivning, hjælp og en uforpligtende samtale om netop dit byggeprojekt

Tømrer i Rørvig med fokus på et tæt samarbejde og god kommunikation

Hos Johansen & Pedersen lægger vi stor vægt på den gode kundeoplevelse. Den gode kundeoplevelse handler for os ikke kun om, at det færdige resultat bliver, som du ønsker det, men om den samlede oplevelse – lige fra den første samtale eller mail, til det øjeblik, hvor vi afleverer projektet og sikrer, at alt er som aftalt.

Derfor vægter vi et tæt samarbejde med vores kunder højt. Vi værdsætter en løbende dialog, så du altid ved, hvor langt vi er, og hvad vi er i gang med, og så vi sikrer, at resultatet bliver præcis, som du havde forestillet dig det.

Derfor skal du vælge en lokal tømrer i Rørvig

Hos Johansen & Pedersen er vi din lokale tømrer i Rørvig og det er vi stolte af. Vi gør en dyd ud af, altid at levere et resultat i topkvalitet for vores lokale kunder. Vi har et indgående kendskab til området, herunder lokale byggeregler. Og ikke mindst et indgående kendskab til hvilke materialer, der egner sig bedst til området. Der kan fx være visse materialer, der egner sig bedre end andre til sommerhuse med en kystnær placering. Den lokale viden får du kun, når du benytter en lokal tømrer i Rørvig som os.

Som en lokal tømrer i Rørvig er vi desuden altid lige i nærheden, hvis du har brug for at vi kommer forbi og ser på den udfordring eller det projekt, du ønsker at få hjælp til. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at komme forbi os. Vi er altid lige i nærheden og til at få fat på.

Tømreropgaver

Tagarbejde

Taget på dit hus udsættes for vejrets påvirkninger hele året. Det skal modstå vind, regn, solskin, sne og frost. Hvor længe dit tag holder, afhænger af flere forskellige faktorer. Er du i tvivl eller er der hul i taget, så kontakt os så guider vi dig.

Gulvbelægning

Vores gulvmænd er meget erfarne. Hvis dit sommerhusgulv eller andet gulv trænger til udskiftning, kan du kontakte os. Vi hjælper og guider gerne til nye smukke gulve. 

Døre & vinduer

Er det tid til nye vinduer eller døre? Måske er de utætte eller ikke så godt isoleret. Vi har ekspertisen til at hjælpe og guide dig til den helt rigtige løsning for netop dig. Vi kan både rådgive dig og udføre det praktiske arbejde, ud fra dine ønsker.

Træterrasse

En ny træterrasse kan give nyt liv til sommerhuset. Vi sørger for at rådgive og guide dig gennem hele forløbet, på en professionel måde. Lad os matche dine behov og ønsker til en smuk træterrasse. Vores arbejde er selvfølgelig altid i høj kvalitet, og ud fra dine ønsker om træsort samt udformning. 

Tilbygning

Hos Johansen & Pedersen er vi specialister i tømrerarbejde på huse og sommerhuse, hvor vi opføre tilbygninger og ombygninger. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Hovedentreprise

Når du vælger os til at stå for hovedentreprisen, trækker du på mange års erfaring, kompetencer og super rådgivning. Vi rådgiver og guider dig gennem hele processen, så du får den absolut bedste løsning ud fra ønsker og budget. Derudover sørge vores projektledere for at vi overholder de aftalte tidsplaner og inspektioner.

Din tømrer i Rørvig

Tømrer i Rørvig med speciale i sommerhuse

Som tømrer i Rørvig på Odsherred er vi naturligvis specialister i sommerhuse – både hvad angår renoveringer, reparationer, tilbygninger og nybyg. Med mere end 20 års erfaring har vi et indgående kendskab til alt fra materialevalg til design og æstetik, smarte multifunktionelle løsninger og ikke mindst lokale byggeregler og planbestemmelser. Vi kan derfor være behjælpelige med alt inden for tømrerfaget – lige fra udskiftning af døre og vinduer til anlæggelse af ny terrasse. Og med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi også levere hoved- og totalentrepriser på byggeri.

Vi udfører naturligvis også professionelt tømrerarbejde på helårsboliger og for virksomheder.

Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tømreropgaver i Rørvig

Uforpligtede tilbud – Kontakt os på mail eller telefonisk. 
Vi giver dig den bedste behandling på tømreropgaver.

Johansen & Pedersen

Tømrerfirmaet Johansen & Pedersen udfører tømrerarbejde, byggeentrepriser og tømreropgaver, primært i Rørvig, Odsherred og Vestsjælland.

Tømrer i Rørvig området, vi laver alt tømrerarbejde / tømreropgave. Døre og vinduer, renovering, tilbygning samt tag, tilbygning, ombygning og nybygning.

Vi varetager alle typer byggeopgaver. Sammen med vores samarbejdspartnere, kan vi levere hovedentrepriser og totalentrepriser på byggeri. 

Start med en uforpligtende snak allerede i dag!
Med os som samarbejdspartner i dit byggeprojekt, får du den bedste rådgivning, projektledelse, planlægning og udførsel i højeste kvalitet.


Vores kunder kan lide os – og her er hvorfor
– vi er altid klar med rådgivning og hjælp hvis du skulle have spørgsmål.

Referencer på tømreropgaver

Det blev en meget fint forløb, hvor jeg var med hele vejen, og hvor jeg som bygherre fik et meget fint samarbejde med tømrersvend Michael Vang Hansen samt tømrermestrene Lasse Johansen og Nikolaj Pedersen. Der var undervejs i renoveringsarbejdet adskillige problemer, der skulle løses, og det skete i en meget fin dialog.
Kurt Jørgensen
Nyt tag
God service og aflevering til mindste detalje. Rådgivning som svare overens til bygning og tager sig godt ud.
Rasmus Nielsen
Byggeprojekt
Jeg har fået skiftet mit taget på mit hus i 2017. Super flot arbejde og god service. Intet at klage over og er fuldt ud tilfreds med både arbejde og pris. De bliver klart kontaktet til det næste projekt.
Brian Johansen
Byggeprojekt - Nyt tag