Tømrer Odsherred – JP tømrerfirmaet, døre, vinduer, tagarbejde, tømrerarbejde odshererd, tømre

Tilbygning

Din tømrermester i Odsherred

Tilbygning

Skal du have lavet en tilbygning i Odsherred til dit hus eller sommerhus?

Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Tømrerfirmaet Johansen & Pedersen er vi nemlig eksperter i lige netop tilbygninger til både huse og sommerhuse. Uanset om du har brug for et ekstra værelse, et større køkken eller opholdsrum, et ekstra badeværelse eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med tilbygninger, og kan bistå dig som din professionelle og erfarne partner gennem hele processen – lige fra de indledende idéer, til planlægning og naturligvis udførsel. Vi har desuden selv til huse i Odsherred og kender derfor området, de lokale byggeregler og er lige i nærheden, hvis du har brug for at komme forbi og diskutere detaljerne i dit projekt.

Med vores lokale kendskab er du garanteret at alt forløber problemfrit i forhold til byggetilladelser og lokale regulativer og ikke mindst at du får en tilbygning, som både passer til dit sommerhus og til omgivelserne.

Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din tilbygning i Odsherred. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi os på Gammelgårdsvej 13 i Nykøbing Sjælland.

Vi glæder os til at høre mere om dit projekt og til at samarbejde med dig!

Tilbygninger der respekterer fortiden og omfavner fremtiden

Mange sommerhuse, særligt ældre sommerhuse, er ofte små og har kun de mest basale faciliteter, såsom opholdsrum, et værelse samt køkken og bad. De blev bygget i en tid, hvor det primære formål med et sommerhus var at være et enkelt tilflugtssted fra hverdagens stress og jag.

Det er de stadig i dag, men i dag har mange sommerhusejere også andre krav og ønsker, som ligner dem, vi kender fra helårshuse.

Mange ønsker mere plads, komfort og moderne faciliteter, men uden at gå på kompromis med sommerhusets stil og charme. Det kan vi hos Johansen & Pedersen hjælpe med.

Som følge af dette skift i præferencer når det kommer til sommerhuse, ser vi en stigende efterspørgsel efter tilbygninger i Odsherred, hvor mange vælger at tilføje et ekstra værelse eller opgradere køkken- og badefaciliteterne eller skabe større, åbne opholdsrum. Vi har derfor mange erfaring med, hvordan dette kan gøres på en hensigtsmæssig måde, så du både får den øgede plads og komfort, du er på udkig efter, men samtidig bevarer sommerhusets sjæl, charme og byggestil. Alle tilbygningsprojekter er unikke, og det er vigtigt at tilbygningen passer til sommerhusets oprindelige udtryk.

Når vi laver tilbygninger i Odsherred på sommerhuse, gør vi det derfor altid med respekt for sommerhusets oprindelige stil, men hvor vi samtidig har fokus på at imødekomme dine behov og ønsker.

Lad os gøre din drøm til virkelighed

En tilbygning er mere omfattende og kompliceret end som så. Der skal indhentes de nødvendige byggetilladelser, der skal tages stilling til konstruktion, design, funktionaliteter, materialer, der skal lægges en tidsplan og meget mere.

Det kan for mange være en uoverskuelig proces. Derfor er det vigtigt, at du har en erfaren partner til at bistå dig, som har den fornødne viden og ekspertise, der skal til, for at sikre at det hele forløber problemfrit, og at resultatet bliver, som du havde forestillet dig. Det har vi hos Johansen & Pedersen.

Vi er specialister i tilbygninger til sommerhuse. Vi har lavet et væld af tilbygninger i Odsherred på både helårsboliger og sommerhuse og vi kan også hjælpe dig med din.

Vi tilbyder byggeentrepriser og varetager gerne hele projektet sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, så du får en tilbygning som både imødekommer dine behov og som komplementerer sommerhusets stil. Med os som samarbejdspartner, er du garanteret den bedste rådgivning, planlægning og udførsel af din tilbygning.

Tilbygning eller renovering – eller begge dele?

Hos Tømrerfirmaet Johansen & Pedersen tilbyder vi ikke kun tilbygninger i Odsherred af sommerhuse, men også renoveringer.

Hvis du ønsker en tilbygning til dit sommerhus, kan du med fordel overveje at slå det sammen med en grundlæggende renovering – særligt hvis du har et ældre sommerhus, eller hvis du alligevel går med planer om at renovere dit sommerhus inden for de næste par år. Ved at slå tilbygningen sammen med en generel renovering, kan du slå to fluer med ét smæk, og dermed spare penge.

Når du kombinerer en tilbygning med en renovering, kan vi nemlig samordne arbejdet, så det udføres mere effektivt. Resultatet er ofte besparelser i både materialer og arbejdskraft. Ikke nok med dét, så kan du ved at kombinere din tilbygning med en grundlæggende renovering, samtidig nemmere opnå en ensartet æstetik.

Uanset om du ønsker en renovering eller en tilbygning i Odsherred af dit sommerhus – eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig.

TØMRERMESTER & HOVEDENTREPRENØR TIL TILBYGNINGER

Kontakt os allerede i dag, vi står klar til rådgivning, hjælp og en uforpligtende samtale om netop dit byggeprojekt

En tilbygning i Odsherred er en god investering

En tilbygning kan øge værdien af dit sommerhus markant – særligt i et attraktivt område som Odsherred.

Ofte vil kvadratmeterprisen på sommerhuse i området være højere, end den pris tilbygningen koster pr. kvadratmeter. En tilbygning er derfor ikke kun en praktisk løsning til at få mere plads, men også en god investering.

Uforpligtede tilbud – Kontakt os på mail eller telefonisk. Vi giver dig den bedste behandling, når det gælder tømrer / tømreropgaver.


Vores kunder kan lide os – og her er hvorfor
– vi er altid klar med rådgivning og hjælp hvis du skulle have spørgsmål.

Det blev en meget fint forløb, hvor jeg var med hele vejen, og hvor jeg som bygherre fik et meget fint samarbejde med tømrersvend Michael Vang Hansen samt tømrermestrene Lasse Johansen og Nikolaj Pedersen. Der var undervejs i renoveringsarbejdet adskillige problemer, der skulle løses, og det skete i en meget fin dialog.
Kurt Jørgensen
Nyt tag
God service og aflevering til mindste detalje. Rådgivning som svare overens til bygning og tager sig godt ud.
Rasmus Nielsen
Byggeprojekt
Jeg har fået skiftet mit taget på mit hus i 2017. Super flot arbejde og god service. Intet at klage over og er fuldt ud tilfreds med både arbejde og pris. De bliver klart kontaktet til det næste projekt.
Brian Johansen
Byggeprojekt - Nyt tag